Hoera we mogen weer open! Als een stel jonge koeien die weer de wei in mogen na een hele winter op stal te hebben gestaan, staan wij te trappelen om u weer als onze gasten te mogen begroeten! Vanaf 1 juni bent u weer van harte welkom.

Er zijn wel wat regeltjes waar wij en u zich aan moeten houden: Van te voren reserveren, niet meer dan 2 personen per tafeltje, tenzij allen tot dezelfde huishouding behoren. Indien er veel reserveringen binnen komen (met name op zaterdag), zullen we proberen met twee sessies te werken, de eerste is van 17:00 tot 19:00 en de tweede van 19:15 tot 21:15.

Bij aankomst volgt een kort intake gesprek waar u wordt gevraagd of u ziekteverschijnselen heeft die op Corona kunnen duiden.

Er zijn 3 desinfectiepunten, 1 bij de ingang waar u bij aankomst uw handen contactloos kunt ontsmetten, 1 in elk toilet en 1 bij de wok. Verder wordt er steeds 1 tafeltje vrij gelaten tussen de bezette tafels om de vereiste 1,5 meter afstand te garanderen.  Indien u gebruik wilt maken van het buffet en de Wok, dient u eerst uw handen contactloos te ontsmetten voordat u uw gerechten opschept. Er mag slechts 1 tafeltje tegelijk naar de wok en/of het buffet. Aangezien er maximaal slechts 30 gasten tegelijk binnen mogen, zal dit niet tot lange wachttijden leiden.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om van de kaart te bestellen.

Zo, dat zijn een hele hoop regels, en we rekenen op uw eigen verantwoordelijkheids gevoel om deze regels zo goed mogelijk op te volgen.

Tenslotte, afhalen en bezorgen gaat natuurlijk gewoon door, om ook diegenen te kunnen bedienen die nog liever even wachten met buiten de deur te gaan eten.